Kalifati i vërtetë Islamik - Hazret Mirza Masrur Ahmed (SHQIP)
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Kalifati i vërtetë Islamik – Hazret Mirza Masrur Ahmed (SHQIP)

Kalifati islamik është ai që përpiqet dhe vendos paqe në botë. Për të mësuar më shumë rreth Hazret Kalifit të Pestë të Imam Mehdiut, vizitoni: https://www.ahmadiyya-islam.org/al/pr…

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp