Analizë e Xhelsa Salanës së Anglisë, 2016
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Analizë e Xhelsa Salanës së Anglisë, 2016

Kalifi i Pestë i Mesihut të Premtuar, Allahu e ndihmoftë fuqimisht

Përkthim në shqip i fjalimit të xhumasë së mbajtur nga Hazret Mirza Masrur Ahmedi, Kalifi i Pestë i Mesihut të Premtuar (Udhëheqësi botëror i Xhematit Musliman Ahmedia), më 19.08.2016 në xhaminë Bejtul Futuh të Londrës.

Falënderime ndaj Zotit të Madhërishëm, ndaj pjesëmarrësve të Xhelsës, dhe ndaj vullnetarëve që punuan natë e ditë për organizimet e kësaj Xhelse. Mbi 6000 vullnetarë, fëmijë, të rinjë, të moshuar, burra e gra dhanë shërbimet e tyre në sektoret e ndryshme të Xhelsës. Në këtë do të dëgjoni edhe përshtypjet e disa prej mysafirëve të kësaj mbledhjeje mbresëlënëse.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp