Kërkimi i dijes është obligim për ne
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Kërkimi i dijes është obligim për ne

Teolog, gjuhëtar dhe përkthyes

Hazret Kalifi i Dytë i Xhematit Musliman Ahmedia thotë:

“Ai që është i sëmurë fizikisht, kur vdes, shpëton nga sëmundja. Por ai që është i sëmurë shpirtërisht, të gjitha belatë dhe gjëmat i fillojnë pikërisht nga vdekja e tij shpirtërore”.

Prandaj, dija për shpirtin është shumë e rëndësishme. Rëndësia e dijes për shpirtin me shembuj konkretë.

Hutbe e së xhumasë në xhaminë Bejtul Evel, Tiranë, e mbajtur më 31-08-2018

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp