Pëlqimi i Allahut është qëllimi i jetës | Xhelsa Salana e Gjermanisë 2018
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Pëlqimi i Allahut është qëllimi i jetës

Krye-imami i Xhematit Ahmedia të Gjermanisë
Fjalim i mbajtur nga Mevlana Sadakat Ahmed sahibi, Kryemisionar i Xhematit Musliman Ahmedia të Gjermanisë, në Xhelsa Salanën e 43-të të Gjermanisë, që u zhvillua më 7-9 shtator 2018 në Karlsruhe.
Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp