Sadakat Ahmed - Xhemati Musliman Ahmedia
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Sadakat Ahmed

Krye-imami i Xhematit Ahmedia të Gjermanisë

Sadakat Ahmed sahibi është imam dhe teolog i Xhematit Musliman Ahmedia të Gjermanisë. Në të kaluarën, ai ka shërbyer si imam në Hollandë, Zvicër dhe Austri, ndrësa tani ai shërben si kryemisionar i Xhematit Musliman Ahmedia të Gjermanisë.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp