Salavatet dhe Istigfari | Domethënie të thella dhe metodat e tyre
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Salavatet dhe Istigfari | Domethënie të thella dhe metodat e tyre

Kalifi i Pestë i Mesihut të Premtuar, Allahu e ndihmoftë fuqimisht

Në këtë hutbe të mbajtur më 30.04.2021, do të gjeni temat sa vijon:

 1. Modeli i Profetit Muhammed s.a.v.s. gjatë Ramazanit
 2. Rëndësia e dhjetëditëshit të fundit të Ramazant
 3. Salavatet çfarë janë?
 4. Si duhet t’i dërgojmë Salavatet Profetit?
 5. Pse janë të rëndësishme Salavatet për pranimin e lutjeve tona?
 6. Mënyra më e mirë për t’i dërguar Salavatet Profetit Muhamed s.a.v.s.
 7. Çfarë është Istigfari?
 8. Pse Istigfari është i nevojshëm?
 9. A duhet të bëjë Istigfarin edhe ai që nuk ka bërë mëkat?
 10. Mënyra më e mirë për të bërë Istigfarin
 11. Thirrje për lutje për ahmedianët e persekutuar në Pakistan dhe në vende të tjera
Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp