Lutje për të kërkuar dëlirësinë
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.
pastertia dëlirësia ujë

Hazret Omeri r.a. tregon se i Dërguari i Allahut s.a.v.s. atij i kishte mësuar këtë lutje:

lutje per deliresi

O Allah! Brendësinë time bëje më të mirë se të jashtmen time dhe të jashtmen time bëje të shëndoshë! O Allah! Nga bekimet që u ke dhënë njerëzve, të kërkoj familjen, pasurinë, fëmijët jo të devijuar e as devijues![1]


[1]. Xhami‘u et-Tirmidhi, kitab “Ed-Da’vat”, bab “Allahumme-xh‘al serireti khajren min ‘alanijeti”, hadithi nr. 3586.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp