Lutje për të kërkuar falje e mëshirë kur nuk je i vetëdijshëm
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Lutje për të kërkuar falje e mëshirë kur nuk je i vetëdijshëm

lutjet e kuranit lutja

رَبِّ اِنِّیۡۤ اَعُوۡذُ بِکَ اَنۡ اَسۡـَٔلَکَ مَا لَـیۡسَ لِیۡ بِہٖ عِلۡمٌ ؕ وَ اِلَّا تَغۡفِرۡ لِیۡ وَ تَرۡحَمۡنِیۡۤ اَکُنۡ مِّنَ الۡخٰسِرِیۡنَO Zoti im! Më mbro nga kërkesat e mia për të cilat nuk kam dijeni. Nëse nuk më fal dhe nuk më mëshiron, do të bëhem një prej të humburve.[1]


[1]. Kurani Famëlartë 11:48.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp