Lutje për t’u kthyer tek Allahu dhe për të treguar besim të përsosur
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Lutje për t’u kthyer tek Allahu dhe për të treguar besim të përsosur

lutje kthimi Zoti besimi

Hazret Musai a.s. kur nuk përballoi dot një shfaqje të madhështisë së Zotit, i ra të fikët. Pasi e mori veten, ai bëri këtë lutje:

سُبۡحٰنَکَ تُبۡتُ اِلَیۡکَ وَ اَنَا اَوَّلُ الۡمُؤۡمِنِیۡنَ

I Shenjtë je Ti. Po kthehem i penduar te Ti dhe unë jam i pari ndër besimtarët.[1]


[1] Kurani Famëlartë 7:144.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp