Lutje për të kërkuar falje, duke pranuar fajin
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Lutje për të kërkuar falje, duke pranuar fajin

lutjet e kuranit lutja

Gjatë ndërhyrjes që bëri Hazret Musai a.s. midis dy njerëzve që po grindeshin, njëri u vra nga dora e tij. Atëherë ai bëri këtë lutje, për të cilën Zoti i Madhërishëm thotë se ia pranoi dhe e fali:

رَبِّ اِنِّیۡ ظَلَمۡتُ نَفۡسِیۡ فَاغۡفِرۡ لِیۡ

O Zoti im! Kam shkelur mbi veten. Më fal mua![1]


[1]. Kurani Famëlartë 28:17.

Related Contents from Topics
Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp