Lutja e popullit të Musait a.s. për pendesë
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Lutja e popullit të Musait a.s. për pendesë

lutjet e kuranit lutja

Gjatë mungesës së Hazret Musait a.s., bijtë e Izraelit e bënë viçin Zot. Kur u kthye, Hazret Musai a.s. qortoi vëllanë e tij, Harunin, si dhe popullin e tij. Populli u pendua dhe bëri një lutje, të cilën mund ta quajmë “Lutja e popullit të Musait a.s. për pendesë”:

لَئِنۡ لَّمۡ یَرۡحَمۡنَا رَبُّنَا وَ یَغۡفِرۡ لَنَا لَنَکُوۡنَنَّ مِنَ الۡخٰسِرِیۡنَ

Zoti ynë, nëse nuk na mëshiron e nuk na fal, ne përnjëmend do të jemi të humbur.[1]

[1]. Kurani Famëlartë 7:150.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp