Lutja e vetmisë për të pasur shoqërinë e Zotit
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.
lutje lutja kalifi i katert

Hazret Mesihu i Premtuar a.s. lutej:

O Zoti im! Dëgjo klithmën time, sepse jam i vetëm. O Streha ime! O Mbrojtësi im! O i Dashuri im! Mos më lër kështu! Unë jam me Ty dhe shpirti im është në sexhde te pragu Yt.[1]


[1]. Sheikh Jakub Ali Irfani, “Siret Hazret Mesih Maud a.s.”, vëll. 5, f. 573.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp