Lutje e Imam Mehdiut për xhematin e tij
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.
lutje mesihu xhemati

Në librin e tij “Kashti-e-Nuh” (Arka e Nuhut), pasi përmend temën “Mësimi ynë”, Hazret Mesihu i Premtuar a.s. e mbyll me këtë lutje:

“Tani, lutem që ky mësim imi të bëhet i dobishëm për ju dhe paçi ndryshim të tillë në veten tuaj, saqë u bëfshi yjet e Tokës dhe Toka u ndriçoftë nga drita që ju do të merrni prej Zotit tuaj!”[1]


[1]. “Kashti-e-Nuh”, “Ruhani Khazain”, vëll. 19, f. 85.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp