Lutja e Hazret Musait a.s. për vëllain e tij
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Lutja e Hazret Musait a.s. për vëllain e tij

lutjet e kuranit lutja

Pasi populli i tij u lut për pendesë, po në këtë rast, edhe Hazret Musai a.s. iu lut Zotit për të kërkuar falje për veten dhe për vëllanë e tij:

رَبِّ اغۡفِرۡ لِیۡ وَ لِاَخِیۡ وَ اَدۡخِلۡنَا فِیۡ رَحۡمَتِکَ ۫ۖ وَ اَنۡتَ اَرۡحَمُ الرّٰحِمِیۡنَ

O Zoti im! Më fal mua dhe vëllanë tim dhe na prano në mëshirën Tënde! Ti je Mëshiruesi i të gjithë mëshiruesve.[1]

[1]. Kurani Famëlartë 7:152.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp