Lutje për t’u dërguar paqe njerëzve të zgjedhur të Zotit
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Lutje për t’u dërguar paqe njerëzve të zgjedhur të Zotit

lutje profetet njerezit

Zoti i Madhërishëm i mësoi Profetit Muhammed s.a.v.s. këtë lutje për t’u dërguar paqe njerëzve të zgjedhur të Tij:

الۡحَمۡدُ لِلّٰہِ وَ سَلٰمٌ عَلٰی عِبَادِہِ الَّذِیۡنَ اصۡطَفٰی ؕ آٰللّٰہُ خَیۡرٌ اَمَّا یُشۡرِکُوۡنَ

Lavdia është e Allahut dhe paqja qoftë mbi robërit e Tij, të cilët Ai i ka zgjedhur. A është më i mirë Allahu apo ai që ata ia bëjnë ortak?![1]


[1] Kurani Famëlartë 27:60.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp