Lutje për ta pasur Zotin të mjaftueshëm
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Lutje për ta pasur Zotin të mjaftueshëm

lutjet e kuranit lutja

Hazret Ibrahimi a.s. këtë lutje e kishte bërë kur e hodhën në zjarr kundërshtarët e tij:[1]

حَسۡبُنَا اللّٰہُ وَ نِعۡمَ الۡوَکِیۡلُ

Neve na mjafton Allahu dhe sa Kujdestar i mirë është Ai![2]


[1] Sahih el-Buhari, kitab “Et-Tefsir, sure Ali ‘Imran”, hadithi nr. 4564.
[2] Kurani Famëlartë 3:174.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp