Lutje për të kërkuar përparime shpirtërore dhe faljen e Zotit
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Lutje për të kërkuar përparime shpirtërore dhe faljen e Zotit

lutjet e kuranit lutja

Allahu i Madhërishëm udhëzon besimtarët që të bëjnë pendesë të sinqertë, sepse në këmbim të saj, Ai do t’ua largojë mëkatet dhe do t’i pranojë në xhenete me pëlqimin e Tij. Më pas ata do të kenë dritë para dhe pas dhe do të luten:

رَبَّنَاۤ اَتۡمِمۡ لَنَا نُوۡرَنَا وَ اغۡفِرۡ لَنَا ۚ اِنَّکَ عَلٰی کُلِّ شَیۡءٍ قَدِیۡرٌ

O Zoti ynë! Plotësona dritën tonë dhe falna! Ti pa dyshim je i Plotfuqishëm mbi çdo gjë.[1]

[1]. Kurani Famëlartë 66:9.

Related Contents from Topics
Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp