Lutje për të qenë larg borxheve
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.
borxhi borxhe

Hazret Aliu r.a. tregon se i Dërguari i Allahut s.a.v.s. i kishte mësuar këtë lutje për të qenë larg borxheve:

lutje per vetemjaftueshmeri

O Allah! Të kërkoj vetëmjaftueshmërinë në ato që lejon Ti, përballë atyre që ndalon Ti dhe me bekimin Tënd na dhuro pavarësi ndaj çdokujt, përveç Teje.[1]


[1]. Xhami‘u et-Tirmidhi, kitab “Ed-Da’vat”, hadithi nr. 3563.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp