Lutje e sinqertë e Hazret Musait a.s.
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Lutje e sinqertë e Hazret Musait a.s.

lutjet e kuranit lutja

Hazret Musai a.s. së bashku me shtatëdhjetë besimtarë shkuan rrëzë malit Turi Sina, ashtu siç ishin porositur nga Zoti i Madhërishëm. Por, aty ra tërmet. Hazret Musai a.s. mendoi se ishte një ndëshkim nga Zoti, për shkak të shirkut që kishte bërë populli i tij dhe për këtë iu lut Atij:

 اَنۡتَ وَلِیُّنَا فَاغۡفِرۡ لَنَا وَ ارۡحَمۡنَا وَ اَنۡتَ خَیۡرُ الۡغٰفِرِیۡنَ 

Ti je Miku ynë! Falna dhe mëshirona, sepse Ti je Mëkatfalësi më i mirë.[1]


[1]. Kurani Famëlartë 7:156.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp