Profecitë nga Bibla e Kurani për bijtë e Izraelit, muslimanët dhe Palestinën
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Profecitë nga Bibla e Kurani për bijtë e Izraelit, muslimanët dhe Palestinën

Teolog, gjuhëtar dhe përkthyes

Që kur ka filluar lufta mes Izraelit dhe Gazës, ose Hamasit, shumë njerëz pyesin: – Pse është kaq e rëndësishme Palestina? – Çfarë ka ndodhur ndër shekuj, madje përgjatë disa mijëvjeçareve? – Në këtë video, do ta trajtojmë këtë temë në aspektin fetar dhe atë historik. Do të shohim edhe Biblën, edhe Kuranin, por edhe faktet historike, për të parë se çfarë ka ndodhur ndër disa mijëvjeçare në këtë tokë që cilësohet si toka e shenjtë.

Related Contents from Topics
Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp