Hapi i parë në rrugën e fesë │Metoda absolute drejt suksesit
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Hapi i parë në rrugën e fesë │Metoda absolute drejt suksesit

Teolog, gjuhëtar dhe përkthyes

Gjëja e parë që duhet të bësh në rrugën e besimit është përmendur në këtë video. Pa e bërë këtë, njeriu nuk mund të ketë sukses jo vetëm në rrugën e besimit, por në asnjë sferë tjetër të jetës.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp