Dr Faheem Younus, MD - Shef i Sëmundjeve Infektive, Maryland UCH SHBA
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Dr Faheem Younus, MD

Zyrtar Kryesor i Cilësisë dhe Shef i Sëmundjeve Infektive, Maryland SHBA

Zyrtar Kryesor i Cilësisë dhe kryetar i Sëmundjeve Infektive në Universitetin e Maryland UCH SHBA, njëherësh anëtar i Xhematit Musliman Ahmedia të SHBA-ve.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp