Lutje për pëlqimin pa asnjë mospëlqim dhe për faljen pa asnjë dënim
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Lutje për pëlqimin pa asnjë mospëlqim dhe për faljen pa asnjë dënim

Mesihu i Premtuar dhe Imam Mehdiu a.s.
lutje per faljen

Në të dalë të muajit Rebiuth-thani 1307 hixhri (nëntor 1889) në një takim me sahabët, Hazret Mesihu i Premtuar a.s. tha:

“Shpesh bëj lutjen:

lutje per faljenO Allah! Qofsh i kënaqur me mua në atë mënyrë që të mos kesh asnjë pakënaqësi tjetër. Më falsh mua në atë mënyrë që të mos më dënosh asnjëherë tjetër!”.

(Marrë nga “Bejad” i Hazret Hafiz Hakim Nurudinit r.a. Kalif i Parë i Mesihut të Premtuar; Gazeta “El-Fazl”, 4 prill 1931, f. 1)

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp