Cili është dënimi për blasfeminë në Islam?
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Cili është dënimi për blasfeminë në Islam?

Teolog, gjuhëtar dhe përkthyes

Çfarë është blasfemi? Në Kuranin Famëlartë nuk ka asnjë ajet të vetëm që përcakton dënim nga njerëzit për blasfemi. Argumente nga Kurani dhe hadithet e Profetit Muhammed s.a.v.s. se është Zoti i Madhërishëm Ai që dënon për blasfeminë dhe jo besimtarët.

Related Contents from Topics
Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp