Pyetje të shpeshta rreth Xhematit Musliman Ahmedia
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Pyetje të shpeshta rreth Xhematit Musliman Ahmedia

  • A besojnë ahmedianët në një profet të ri?
  • Çfarë do të thotë “Vula e Profetëve”?
  • A ka profet pas Profetit Muhammed s.a.v.s.?
  • Si do të vijë Imam Mehdiu?
  • Po, Hazret Isai a.s. si do të vijë sërish, si profet?
  • A janë agjentë të angelzve apo të izraelitve?
  • A ndërrojnë emrin e Muhammedit me Ahmedin në shehadetin e tyre?
  • Xhelsa Salana (Tubimi Vjetor) i tyre është Haxh për ta?

Pyetje të shpeshta rreth Xhematit Musliman Ahmedia

A besojnë ahmedianët në një profet të ri?Çfarë do të thotë "Vula e Profetëve"?A ka profet pas Profetit Muhammed s.a.v.s.?Si do të vijë Imam Mehdiu?Po, Hazret Isai a.s. si do të vijë sërish, si profet?A janë agjentë të angelzve apo të izraelitve?A ndërrojnë emrin e Muhammedit me Ahmedin në shehadetin e tyre?Xhelsa Salana (Tubimi Vjetor) i tyre është Haxh për ta?Xhemati Musliman Ahmedia

Posted by Xhemati Musliman Ahmedia on Wednesday, 24 October 2018

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp