Temim Ebu Dakkah - Xhemati Musliman Ahmedia
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Temim Ebu Dakkah

Temim Ebu Dakkah ( تميم أبو دقة) është një dijetar arab dhe thirrës i Xhematit Musliman Ahmedia. Ai jeton në Aman, Jordani. Ai del shpesh në debatet televizive në kanalin e Xhematit MTA-3 Al-Arabiyya. Ai shkruan kryesisht në arabisht. Shkrimet e tij mund të gjenden në faqen zyrtare të xhematit në arabisht islamahmadiyya.net ose në faqen bisatahmadi.com. Ai shkruan edhe në Facebook. 

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp