Lutje për të kërkuar ndihmë kur pushtoheni nga të tjerët
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Lutje për të kërkuar ndihmë kur pushtoheni nga të tjerët

lutjet e kuranit lutja

Populli i Hazret Nuhit a.s. kur kaloi çdo kufi në mohimin e tij dhe e quajti gënjeshtar, magjistar dhe të ligë, Hazret Nuhi a.s. i dërrmuar i bëri këtë lutje Zotit të Madhërishëm:

اَنِّیۡ مَغۡلُوۡبٌ فَانۡتَصِرۡ

(O Zoti im) Jam i pushtuar, më ndihmo![1]

[1]. Kurani Famëlartë 54:11.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp