Lutje e sinqertë gjatë shqetësimit
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.
lutje e Profetit

Hazret Enes Ibni Maliku r.a. tregon se i Dërguari i Allahut s.a.v.s. kur kishte ndonjë shqetësim a vështirësi, lutej:

lutje gjate shqetesimit

O i Gjallë! O i Qëndrueshëm! Me mëshirën Tënde të kërkoj ndihmë![1]

[1]. Xhami‘u et-Tirmidhi, kitab “Ed-Da’vat”, hadithi nr. 3524.

Related Contents from Topics
Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp