Lutje për të shpëtuar nga e keqja e armikut
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.
lutje shpetimi armiku

Hazret Ebu Hurejre r.a. tregon se i Dërguari i Allahut s.a.v.s. kur ndiente rrezik nga ndonjë popull, lutej:

lutje e keqja armiku

O Allah! Ty të vëmë përballë gjithë asaj që ata kanë në kraharorët e tyre dhe Ty të kërkojmë mbrojtje nga sherret e tyre.[1]


[1]. Sunen Ebi Davud, kitab “El-Vitr”, bab “Ma lekulu khafe kawmen”, hadithi nr. 1537.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp