Lutje për të kërkuar ndihmë kundër popullit keqbërës
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Lutje për të kërkuar ndihmë kundër popullit keqbërës

lutje populli keqberes Sodoma

Kur Hazret Luti a.s. i bëri vërejtje popullit të tij për sjelljen e tyre dhe u tha që të hiqnin dorë nga veprimet e pamoralshme, ata iu përgjigjën: “Na sill ndonjë ndëshkim, nëse je i vërtetë!” Për këtë, Hazret Luti a.s. u lut:

قَالَ رَبِّ انۡصُرۡنِیۡ عَلَی الۡقَوۡمِ الۡمُفۡسِدِیۡنَ

O Zoti im! Ndihmomë kundër popullit keqbërës.[1]


[1]. Kurani Famëlartë 29:31.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp