Ngjarjet mbresëlënëse të Betejës së Bedrit | Jeta e Muhamedit a.s.
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.
Related Contents from Topics

Ngjarjet mbresëlënëse të Betejës së Bedrit | Jeta e Muhamedit a.s.

✏️ Hakmarrja tejet emocionuese e një sahabi të Profetit Muhamed a.s.

✏️ Porositë e Profetit ndaj muslimanëve për betejën e Bedrit ]

✏️ Lutjet dhe përgjërimet e Profetit Muhamed a.s. në tendë para fushëbetejës, para së të fillonte lufta e parë e muslimanëve kundër mekasve idhujtarë.

✏️ Analiza e mekasve idhujtarë për ushtrinë e muslimanëve, analiza që do t’i paralizonte ata.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp