Xheneti dhe xhehenemi, realiteti i tyre - Pjesa I
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Xheneti dhe xhehenemi, realiteti i tyre – Pjesa I

Teolog, gjuhëtar dhe përkthyes

Çfarë ndodh me njeriun pas vdekjes? Çfarë është xheneti dhe çfarë janë bekimet e tij dhe çfarë është xhehenemi dhe çfarë janë dënimet e tij? Pra, çfarë janë parajsa dhe ferri? Pjesë nga libri i Hazret Mesihut të Premtuar a.s. “Filozofia e mësimeve të Islamit”

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp