Lutje për të shpëtuar nga ndëshkimi i xhehenemit
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhuruar tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.
lutje ndeshkimi xhehenemi

Duke përmendur vetitë e robërve të të Gjithëmëshirshmit, Allahu i Madhërishëm thotë se ata kalojnë netët duke bërë sexhde, duke qëndruar para Zotit, duke e adhuruar Atë dhe duke u lutur që Ai t’i shpëtojë nga ndëshkimi i xhehenemit:[1]

رَبَّنَا اصۡرِفۡ عَنَّا عَذَابَ جَہَنَّمَ ٭ۖ اِنَّ عَذَابَہَا کَانَ غَرَامًا

O Zoti ynë! Largo prej nesh ndëshkimin e xhehenemit. Ndëshkimi i tij përnjëmend është “ngjitës”.[2]

[1]. Kurani Famëlartë 25:64-65.
[2]. Kurani Famëlartë 25:66.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp