Dr. Syed Muhammad Tahir Nasser - Xhemati Musliman Ahmedia
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Dr. Syed Muhammad Tahir Nasser

Mjek / Shkrimtar

Syed Muhammad Tahir Nasser është një mjek, gjithashtu dhe shkrimtar. Ai shërben si redaktor shkencor për revistën The Review of Religions (një nga revistat më të vjetra në gjuhën angleze për studimin krahasues të feve), shkruan për mediat kombëtare dhe online dhe është një folës në qarqet e leksioneve të Universitetit mbi çështjet që kanë të bëjnë me rininë muslimane dhe islamin në në botën moderne. Ai ka shkruar për Huffington Post, Patheos dhe Guardian.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp