Kjo javë me Kalifin | 29 janar 2021
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Kjo javë me Kalifin | 29 janar 2021

Kalifi i Pestë i Mesihut të Premtuar, Allahu e ndihmoftë fuqimisht

Hazret Mirza Masrur Ahmedi (Allahu e ndihmoftë fuqimisht) drejtoi dy takime virtuale gjegjësisht me djemtë të skemës “Vakfi Nau” të Indonezisë dhe këshillin kombëtar të Lexhna Imailah të Ganës, Afrikë.

02:50​​ Si mund të arrijmë një jetë të lumtur bashkëshortore?
04:05​​ Si mund t’i gjejmë zgjidhje çështjes së ndryshimeve klimatike?
14:00​​ Cilat janë pritshmëritë e Kalifit nga organizata e grave të Ganës?
16:00​​ Si mund të lutemi për t’u mbrojtur nga Lufta e Tretë Botërore?
17:45​​ Si mund të përkrahim vajzat për t’u arsimuar?
20:00​​ Përmbledhja e hutbes së të xhumasë- Hazret Uthmani (r.a.) dhe thirrje për lutje për Pakistanin

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp