Kjo javë me Kalifin | 19 shkurt 2021
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Kjo javë me Kalifin | 19 shkurt 2021

Kalifi i Pestë i Mesihut të Premtuar, Allahu e ndihmoftë fuqimisht

Më 13 e 14 shkurt 2021, Hazret Mirza Masrur Ahmedi (Allahu e ndihmoftë fuqimisht) drejtoi dy takime virtuale gjegjësisht me studentët e Xhamia Ahmedia Bangladeshit (Instituti Teologjik i Xhematit Ahmedia në Bangladesh) dhe me anëtarët e Amilës Nacionale (këshillit kombëtar) të Xhematit Musliman Ahmedia, Gambi.

Pyetjet e shtruara

Kur takoni ndonjë kryeministër a udhëheqës shteti, ose mbani fjalim në parlament, cilat lutje bëni?
Na tregoni diçka lidhur me shpalljen që mori Mesihu i Premtuar se “Mbretërit do të kërkojnë bekime nga rrobat e tua”.
Si mund t’u bëjmë thirrje atyre që nuk kanë asnjë interes në fe apo janë fanaktikë fetarë?

Shikoni video të tjera

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp