Shprehim solidaritet me viktimat dhe të prekurit e aksidentit në Llaskarcë
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhuruar tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Shprehim solidaritet me viktimat dhe të prekurit e aksidentit në Llaskarcë

llaskarce aksidenti maqedonia e veriut

Xhemati Musliman Ahmedia shpreh ngushëllimet më të sinqerta dhe solidaritet me familjet e viktimave të aksidentit tragjik që ndodhi në fshatin Llaskarcë në Maqedoninë e Veriut, ku humbën jetën 15 persona dhe u plagosën dhjetëra të tjerë. Ne jemi të Zotit dhe te Zoti do të kthehemi!

Zoti i mëshiroftë viktimat dhe u dhëntë durim të gjithë familjarëve të tyre për ta përballuar këtë humbje të rëndë! Zoti u dhëntë shërim të shpejt e të plotë të plagosurve!

وَ اکۡتُبۡ لَنَا فِیۡ ہٰذِہِ الدُّنۡیَا حَسَنَۃً وَّ فِی الۡاٰخِرَۃِ اِنَّا ہُدۡنَاۤ اِلَیۡکَO Zot! Na cakto të mira edhe në këtë botë, edhe në ahiret. Ne udhëzohemi nga Ti! (Kurani Famëlartë 7:157)

Amin!

Related Contents from Topics
Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp