Mësime të Islamit për një jetë të lumtur familjare
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Mësime të Islamit për një jetë të lumtur familjare

Misionar i Xhematit Musliman Ahmedia të Gjermanisë

Fjalim nga z. Javaid Iqbal Nasir, misionar i Xhematit Musliman Ahmedia të Shqipërisë, i mbajtur gjatë Xhelsa Salanës së 7-të të Xhematit Musliman Ahmedia të Shqipërisë, më 12 tetor 2014.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp