Lutje për të shpëtuar nga trazirat e popullit mizor
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Lutje për të shpëtuar nga trazirat e popullit mizor

lutjet e kuranit lutja

Një pakicë e të rinjve pranoi besimin në dorën e Hazret Musait a.s.. Ai i këshilloi të mbështeteshin te Zoti, kurse të rinjtë iu përgjigjën: “Tek Allahu mbështetemi” dhe iu lutën Zotit:

رَبَّنَا لَا تَجۡعَلۡنَا فِتۡنَۃً لِّلۡقَوۡمِ الظّٰلِمِیۡنَ ﴿ۙ۸۶﴾ وَ نَجِّنَا بِرَحۡمَتِکَ مِنَ الۡقَوۡمِ الۡکٰفِرِیۡنَ

O Zoti ynë! Mos na bëj sprovë për popullin mizor dhe me mëshirën Tënde na shpëto nga populli mohues.[1]

[1]. Kurani Famëlartë 10:86-87.

Related Contents from Topics
Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp