Lutje për të mos qenë mizor pas marrjes së pushtetit
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Lutje për të mos qenë mizor pas marrjes së pushtetit

lutjet e kuranit lutja

Duke i dhënë sihariqin e fitores, me anë të kësaj lutjeje, si duket, Zoti i Madhërishëm i mësoi faljen të Dërguarit të Allahut s.a.v.s.:

رَّبِّ اِمَّا تُرِیَنِّیۡ مَا یُوۡعَدُوۡنَ ﴿ۙ۹۴﴾ رَبِّ فَلَا تَجۡعَلۡنِیۡ فِی الۡقَوۡمِ الظّٰلِمِیۡنَ

O Zoti im! Nëse do të më tregosh atë që ua ke premtuar, mos më bëj një ndër mizorët, o Zoti im![1]

[1]. Kurani Famëlartë 23:94-95.

Related Contents from Topics
Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp