Lutje për të mos u përfshirë në mizori
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Lutje për të mos u përfshirë në mizori

lutjet e kuranit lutja

Besimtarët e përsosur kur do të shohin xhehenemin, pasi të kenë hyrë në xhenet, do të luten:

رَبَّنَا لَا تَجۡعَلۡنَا مَعَ الۡقَوۡمِ الظّٰلِمِیۡنَ

O Zoti ynë! Mos na bëj popull mizor.[1]

[1]. Kurani Famëlartë 7:48.

Related Contents from Topics
Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp