Çelësi i paqes dhe i harmonisë
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Çelësi i paqes dhe i harmonisë

Kalifi i Pestë i Mesihut të Premtuar, Allahu e ndihmoftë fuqimisht

Profeti Muhammed s.a.v.s. thotë: Për tjetrin duhet të pëlqesh atë që e pëlqen edhe për vete. Një predikim mjaft edukativ se si ky parim mund të hedhë rrënjë në jetën tonë individuale, shtëpiake, shoqërore e më gjerë. Gjithashtu, një analizë e thellë e faljes dhe e ndëshkimit në Islam.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp