Lutje për të kërkuar faljen e mëkateve dhe shpëtimin nga ndëshkimi i Zotit
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Lutje për të kërkuar faljen e mëkateve dhe shpëtimin nga ndëshkimi i Zotit

Lutje kuranore Audio

I Dërguari i Allahut s.a.v.s. tha: “Kur Zoti dëshiron të ndëshkojë ndonjë popull, së pari u hedh një sy njerëzve që falin namazin e natës dhe i kërkojnë falje, dhe për shkak të tyre e heq ndëshkimin.[1]

lutje kuranoreO Zoti ynë! Ne padyshim që besuam. Andaj, na fal gjynahet dhe na shpëto prej ndëshkimit të zjarrit.[2]

Për të dëgjuar audion, klikoni: Lutje Audio


[1]. Shuabul-Iman, pj. 3, f. 83.
[2]. Kurani Famëlartë 3:17.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp