Lutje për të kërkuar falje dhe qëndrueshmëri
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Lutje për të kërkuar falje dhe qëndrueshmëri

kurani i madherishem

Zoti i Madhërishëm lëvdon njerëzit e sinqertë që besuan profetët dhe nuk u treguan të dobët edhe kur iu desh të luftonin përkrah profetëve kundër armiqve të tyre. Kurani Famëlartë na siguron një lutje të tyre dhe thotë se Zoti i Madhërishëm do t’ua shpërblejë sakrificën në këtë botë dhe në botën tjetër.

lutjet e kuranitO Zoti ynë! Na fal mëkatet tona dhe teprimin në çështjet tona, na forco këmbët dhe na ndihmo kundër popullit mohues![1]


[1]. Kurani Famëlartë 3:148.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp