Lutje për të qenë besimtar me vepra dhe mirënjohës
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.
Xhelsa Salna 2

Hazret Ebu Hurejrah r.a. rrëfen: Një lutje që kam mësuar prej të Dërguarit të Allahut s.a.v.s., të cilën kurrë nuk harroj ta bëj, është kjo:

lutje per vepraO Allah! Më bëj të të falënderoj sa më shumë, të të përkujtoj sa më shumë, të ndjek këshillën Tënde sa më mirë dhe t’i përmbahem porosisë Sate sa më fort. (Musned Ahmed, vëll. 2, f. 311).

 

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp