Lutja e Hazret Musait për t’u distancuar nga të padrejtët
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Lutja e Hazret Musait për t’u treguar mirënjohës ndaj Zotit dhe për t’u distancuar nga të padrejtët

lutjet e kuranit lutja

Hazret Musai a.s. me pavetëdije qëlloi për vdekje një njeri dhe për këtë ai i kërkoi falje Zotit. Zoti e njoftoi për faljen, dhe ai bëri këtë lutje falënderimi:

رَبِّ بِمَاۤ اَنۡعَمۡتَ عَلَیَّ فَلَنۡ اَکُوۡنَ ظَہِیۡرًا لِّلۡمُجۡرِمِیۡنَ

O Zoti im! Për shkak se më bëre mirësi, nuk do të ndihmoj më keqbërësit.[1]


[1]. Kurani Famëlartë 28:18.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp