“Të prishet namazi nëse kalon përpara teje gomari, qeni ose gruaja!” Ç'domethënë ky hadith?
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

“Të prishet namazi nëse kalon përpara teje gomari, qeni ose gruaja!” Ç’domethënë ky hadith?

Teolog, gjuhëtar dhe përkthyes

Para ca ditësh një gazetar i famshëm Mustafa Nano në monologun e tij kontravers citoi një “hadith” mjaft kontravers, po, pikërisht atë që keni lexuar në titullin e kësaj videoje. Unë nuk e fajësoj gazetarin se pse e prezantove fenë time me diçka kaq kontraverse, sepse ai vetëm e ka cituar këtë thënie dhe është në të drejtën e tij të plotë për ta kritikuar atë. Sepse kjo thënie shtron një pyetje të fortë.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp