Anne-Marie Ionescu - Xhemati Musliman Ahmedia
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Anne-Marie Ionescu

Anne-Marie Ionescu është mjeke dhe anëtare e Organizatës së Grave të Xhematit Musliman Ahmedia (Organizata Lajna Imai’il-lah). Ajo shkruan për portalin Rational Religion.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp