Çfarë janë xhindët? Si e ndihmonin xhindët Hazret Sulejmanin a.s.?
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Çfarë janë xhindët? Si e ndihmonin xhindët Hazret Sulejmanin a.s.?

Teolog, gjuhëtar dhe përkthyes

A ekzistojnë xhindët? Si e ndihmonin xhindët Sulejmanin a.s.? Shpjegimi sipas Kuranit. Duhet të dallojmë atë që thotë Kurani i Shenjtë nga ato që thonë njerëzit.

Related Contents from Topics
Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp