Kalifi i Xhematit Musliman Ahmedia mbërrin në Danimarkë
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Kalifi i Xhematit Musliman Ahmedia mbërrin në Danimarkë

kalifi

Hazret Mirza Masrur Ahmed po viziton për herë të tretë Danimarkën.

Më 4 maj 2016, pas një udhëtimi të shkurtër nga Londra, Udhëheqësi botëror i Xhematit Musliman Ahmedia mbërriti në Kopenhagën, Danimarkë.
kalifiNë aeroport, ai u prit nga Presidenti Xhematit Musliman Ahmedia të Danimarkës, Z. Muhamed Zakaria Khan dhe më pas u drejtua për në xhaminë “Nusrat Xhahan”, ku do të pritej nga qindra muslimanë ahmedianë, burra, gra e fëmijë.
pritjeMë pas, Shenjtëria e tij udhëhoqi namazin e drekës dhe të ikindisë, përpara se t’i bënte inspektim kompleksit të xhamisë, e cila sapo është e zgjeruar dhe e restauruar.

Gjatë vizitës së tij, Kalifi i Xhematit Musliman Ahmedia do të mbajë fjalimin e së xhumasë po në këtë xhami dhe, gjithashtu, do të mbajë fjalimin kryesor në një pritje speciale që do të zhvillohet në nder të tij.
xhamiaNë ditët në vazhdim, Kalifi i Xhematit do të takojë personalitete të ndryshme të vendit dhe po ashtu, do bëjë takime individuale me myslimanët ahmedianë që jetojnë në Danimarkë.

Comments are closed.

Related Contents from Topics
Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp